Studio de înregistrări

Prețuri de la 50lei/oră || Calitate superioară + Termen rapid de livrare

Despre noi

TBoys Studio

Suntem artiști și oameni, în primul rând...

Ne ocupăm de producție muzicală, mixaj și masterizare de 14 ani. În tot acest timp, am învățat cum să lucrăm cu fiecare om în parte, de la mic la mare. Am creat o atmosferă plăcută și relaxantă pentru toată lumea și știm cum să scoatem la lumină talentul la potențial maxim. Oferim sfaturi legate de tehnica vocală în timpul înregistrării și suntem înțelegători în privința emoțiilor. Ne-au trecut pragul atât artiști consacrați precum Anca Neacșu (Asia), Alya, Krissa, cât și copii și adolescenți de la școli de muzică sau care pur și simplu iubesc să cânte .

Servicii

Înregistrare

Îți punem la dispoziție o gamă largă de servicii de înregistrare la prețuri avantajoase: piese cover, piese proprii (orice stil muzical), trupă. audiobook, jingle radio, voiceover desene animate și reclame, cursuri școlare, universitare etc.

Mixer

Mixaj/Masterizare

Fie că înregistrezi acasă, fie că înregistrezi într-un studio muzical, editarea audio influențează mai mult de 50% din rezultatul final. Noi îți oferim servicii de mixaj și masterizare audio de înaltă calitate. Toate detaliile se vor discuta ulterior la telefon.

speaker

Producție muzicală

Producția muzicală este un sistem complex prin care se stabilește genul muzical abordat, textul unei piese, linia melodică, etc. În functie de gradul de complexitate al melodiei, prețurile pot varia de la 350 € până la 2500 €

Productie

Asistență tehnică vocală

În timpul înregistrării ne dorim ca totul să iasă așa cum ai visat, astfel încât îți oferim consiliere pe partea de tehnică vocală fără alte costuri.

pian

Reorchestrare

Fie că este un cover sau o piesă proprie căreia dorești să îi aduci un aer nou, noi îți punem la dispoziție serviciul de reorchestrare. (electronic sau cu band)

singers

Backing vocals

Vocea principală este cea care luminează o piesă, dar întotdeauna vocile de pe spate (backing vocals) îi dau culoare. Putem face backing vocals pe orice tip de instrumental sau gen muzical astfel încât să ai parte de un cor veritabil pe melodia ta.

Videoclipuri recente

Anca Neacșu (ex. Asia)

Mihaela - Iartă

Echipa noastră

Sorin
Înregistrare
Sorin
Mixaj/Masterizare
Cristina
Textier/ Tehnică vocală
Viorel/Sorin/Cristina
Producție muzicală
Viorel
Montaj Video

Oferte speciale

Piesă COVER

Acest pachet promoțional include timp de înregistrare voce 2H și mixaj + masterizare ulterioară.

Piesă Hip-Hop

Acest pachet promoțional include timp de înregistrare voce 1H și 30 min și mixaj + masterizare ulterioară.

Piesă COVER + VIDEO în studio

Acest pachet promoțional include timp de înregistrare voce 2H, mixaj + masterizare ulterioară + VIDEOCLIP înregistrat în studio și montat ulterior (Max. 1H). ATENȚIE! Înregistrarea vocii se face într-o zi, apoi, după ce este gata editarea melodiei, va fi necesară încă o întânire pentru videoclip. NU SE FAC AMÂNDOUĂ în acelasți timp!

IMPORTANT

Înainte de a veni la studio, melodia trebuie să fie aleasă corect (cereți părerea unui profesor de canto dacă se poate), învățată și repetată de cel puțin 5 ori, iar vocea să fie relaxată (nu consumați băuturi reci). Timpul este prețios și este bine să veniți pregătiți de acasă, pentru a ne bucura împreună de rezultate excepționale.

Instrumentalul (negativul) ales de pe internet e necesar să fie descărcat pe un stick la o calitate cât mai mare (de preferat 320Kbps) înainte de a veni la studio.

Contact

Ne poți găsi aici:

adresă

Str. Tăbăcari, Nr.6-10, în incinta Protan S.A. Etaj 4, Sector 2, București.

Contact

Telefon: 0754 025 914

Email : office@tboys.ro

Orar

Luni-Vineri: 17:00 – 23:00

Sâmbătă-Duminică: 13:00-23:00

Call Now Button